Контакт

You are here:

Контакт инфо

Адреса:

Изложбен Салон и Сервисен Центар
ул. Методија Шаторов-Шарло бр.5А, 1000 – Скопје

Производство

Пат за Батинци бр.58, 1060 Скопје, Македонија

Телефон:

Изложбен Салон и Сервисен Центар
+389 (2) 2460 096
+389 (2) 6090 886

Производство

+389 (2) 2722 444
+389 (2) 2722 779

Телефон/Факс:
+389 (2) 2722 443
E-mail:

contact@zlatnaraka.com.mk
zlatnaraka@hotmail.com

Работно Време:

Изложбен Салон и Сервисен Центар
пон. – пет. од 09:00 – 14:00  и од 17:00 – 20:00 ч.

саб. од 09:00 – 14:00 ч.

Производство
пон. – саб. од 07:30 – 15:30 ч.

Следете не на:

Претставништва

Во врска со нашите производи можете да контактирате во:

Битола:
+389 47 254 205
+389 76 451 182

Прилеп:
+389 70 244 418
+389 77 968 004

Дебар:
+389 46 831 175

Виница:
+389 33 361 288
+389 71 215 535

Испратете порака

Вашето Име *

Вашиот Email *

Наслов

Порака *