Референтна листа

Градежништво и индустрија
 • Capitol

 • City Mall

 • Johnson Controls

 • Johnson Meti

 • АДГ Пелагонија

 • АДГ Бетон

 • АДГ Гранит

 • АДГ Илинден

 • АДГ Маврово

 • Прототип -Скопје

 • Дабар -Скопје

 • Стома Проект

 • Зам инженеринг

 • Мак лифт

 • Пеко инженеринг

 • Зоко дооел

 • Шмеки Компани

 • Пера Консракшн

 • Опрема Градинг

Извоз
 • Русија

 • Германија

 • Италија

 • Австрија

 • Швајцарија

 • Франција

 • Романија

 • Србија

 • Црна Гора

 • Бугарија

 • Грција

Банки и Штедилници
 • Тутунска банка АД Скопје

 • Комерцијална банка АД Скопје

 • Македонска банка

 • Инвест банка

 • Алфа банка

 • ИК банка

 • НБМ

 • Штедилница Можности

Државни  Институции
 • Претстедател на Р.Македонија

 • Министерство за Финансии

 • Министерство за Економија

 • Министерство за Внатрешни работи

 • Министерство за Стопанство

 • Театар

 • Стадион

 • Царина

Прехрамбена Индустрија
 • MЕГА месарница Скопје

 • Пекабела Скопје

 • Тим ентерпрајс Скопје

 • Солета Скопје

 • Екстра Меин Куманово

 • Фабрика за масло Брилијант Штип

 • Гиго трејд ланец на дисконти

 • Рио кафе

Трговски центри и објекти
 • Сити Мол

 • Капитол

 • Градски Стадион

Амбасади
 • Американска Амбасада

 • Руска Амбасада

 • Кинеска Амбасада

 • Германска Амбасада

 • Англиска Амбасада

 • Италијанска Амбасада

 • Холандска Амбасада

 • Унгарска Амбасада

 • Србска Амбасада

 • Швајцарска Амбасада

 • Бугарска Амбасада

 • Француска Амбасада

 • Шпанска Амбасада

Автомобилска Индустрија
 • Johnson Controls

 • Johnson Meti

 • FIAT Automobile SK Скопје

 • АВТОНОВА-CITROEN

 • PEUGEOT Euroimpex Скопје

 • Peugeot Јолекс – Охрид

 • Спектар авто салон Peugeot Скопје

 • Опел Аутотрејд Охрид

 • Опел Ауто Цем Тетово

 • Опел Автокуќа Скопје

 • Едел-пром салон и сервис за шофершајбни Скопје

 • Злате Бенц сервис за Mercedes

 • MAZDA Аутокомерц