Daily Archives: 20/05/2014

You are here:

Плаќање на рати без камата преку НЛБ Тутунска банка

Почитувани клиенти. Ве известуваме дека нашите производи можете да ги плаќате на рати без камата. Плаќењето на производите со картичка од НЛБ Тутунска банка до шест рати е без камата. Повелете во Салонот на Златна Рака.