Category Archives: Новости

You are here:

Плаќање на рати без камата преку Стопанска банка АД Скопје

stopanska_banka ad

Почитувани клиенти, Ве известуваме дека отсега нашите производи можете да ги плаќате на рати без камата и со картичките од Стопанска банка АД Скопје. Повелете во Салонот на Златна Рака.

Плаќање на рати без камата преку НЛБ Тутунска банка

Почитувани клиенти. Ве известуваме дека нашите производи можете да ги плаќате на рати без камата. Плаќењето на производите со картичка од НЛБ Тутунска банка до шест рати е без камата. Повелете во Салонот на Златна Рака.  

Управување на врати со мобилен телефон

GSM opener

ГСМ приемник кој овозможува отворање на гражна врата со помош на едноставно бирање на одреден телефонски број, притоа да не се потроши ниту еден импулс. Со предходно софтверско определување кој корисник може да има пристап за отворање на вратата, се прави листа на сите корисници does genital herpes itch кој имаат пристап за командување на…