Изложбен салон

Изложбениот салон на Златна Рака е лоциран на ул. Методија Шаторов-Шарло бр.5А.

Во него ќе можете да ги видите сите производи кои се произведуваат во нашата фабрика:

Заштитни мрежи, роло челични врати, сегментни врати, сигурносни врати, маказаста врата, американска врата, дворна автоматика и др.

Работно време на салонот:
Понеделник-петок од 09-14h и 17-20h
Сабота од 10-14h

 

zlatna raka 2
zlatna raka 1