Сервисен центар

Златна Рака М обезбедува монтажа, сервис и одржување на своите производи. Сервисниот центар кој функционира во склоп на компанијата е обезбеден со 4 возила со по двајца обучени монтери-сервисери кои работат на територија на Република Македонија.

 

Монтажата се врши на било која локација на Република Македонија, како и надвор од државата во согласност со барањето на клиентите.

 

Сервисот се врши по пријава за евентален дефект на нашите производи од страна на корисниците, и во најкус можен рок се отстрануваат дефектите.

 

Грижата на Златна рака М не престанува по предавањето, монтирањето на производот. Ние се грижиме за нашите производи и го обезбедуваме нивното функционирање и понатаму.

 

no_contact_image
Горан Мицевски

Раководител
Сектор за монтажа

+389 70 231 364

no_contact_image
Дејан Алексиќ

Раководител
Сервисен центар

+389 71 268 949

 

Компанијата е сертифицирана според ISO 9001:2008 Quality Management System.