Tag Archives: рати без камата

You are here:

Плаќање на рати без камата преку Стопанска банка АД Скопје

stopanska_banka ad

Почитувани клиенти, Ве известуваме дека отсега нашите производи можете да ги плаќате на рати без камата и со картичките од Стопанска банка АД Скопје. Повелете во Салонот на Златна Рака.

Плаќање на рати без камата преку НЛБ Тутунска банка

Почитувани клиенти. Ве известуваме дека нашите производи можете да ги плаќате на рати без камата. Плаќењето на производите со картичка од НЛБ Тутунска банка до шест рати е без камата. Повелете во Салонот на Златна Рака.