Daily Archives: 14/11/2014

You are here:

Плаќање на рати без камата преку Стопанска банка АД Скопје

stopanska_banka ad

Почитувани клиенти, Ве известуваме дека отсега нашите производи можете да ги плаќате на рати без камата и со картичките од Стопанска банка АД Скопје. Повелете во Салонот на Златна Рака.